Etusivu Yritys Ajankohtaista Tuotteet Webhotellit Referenssit Yhteystiedot
ErgoCooperation
ErgoCoding
ErgoLite
ErgoBusiness
ErgoWebshop
ErgoOptimizing
ErgoRise Webcam
Webcam tarvikkeet
Sopimusehdot
Tietosuojaseloste

- ErgoRise Tuotteet

ErgoLite


ErgoLite on tarkoitettu lähinnä pienille yrityksille, jotka haluavat saada kotisivut mahdollisimman pienellä investoinnilla. Pakettiin on valittu vain kaikkein tärkeimmät ominaisuudet, jotka ovat välttämättömiä sivustossa. Tätä voi räätälöidä helposti lisäpalveluiden avulla. Vaatii yritykseltä itseltään myös enemmän panostusta sivujen rakentamiseen kuin muut paketit.
Hinta: 500 € (Sisältää 5 sivua.)
Lue lisää >>

ErgoBusiness


ErgoBusiness on tarkoitettu kaikille yrityksille ja tämä on suosituin valinta. Pakettiin on valittu kaikki tärkeät ominaisuudet, joita vaaditaan tyylikkäältä ja edustavalta sivulta. Sivustossa tulee olemaan muutakin kuin pelkästään yrityksen esittely. Paketti sisältää muun muassa mahdollisuuden päivittää itse tekstejä, kuvia ja tiedotteita sivustolta.
Hinta: 700 € (Sisältää 7 sivua.)
Lue lisää >>

ErgoWebShop


ErgoWebShop on tarkoitettu kaikille yritykselle, jotka haluavat saada kotisivuilleen verkkokaupan. Verkkokauppa on nykyisin tärkeä osa yrityksen myyntiä. Tämä tuo kätevän tavan laajentaa myyntiä laajalle alueelle. Yrityksen tuotevalikoima tulee olemaan asiakkaan lähettyvillä aina, kun hän on Internetissä.
Hinta: 1500 € (sisältää 9 sivua.)
Lue lisää >>

ErgoCooperation


ErgoCooperation on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat tehdä liiketoimintaa Internetissä ja keskittyä pelkästään liiketoiminan pyörittämiseen. ErgoRise valmistaa toimivan julkaisualustan, jossa liiketoimintaa pyöritetään sekä huolehtimaan alustan teknisestä ylläpidosta.
Hinta: Sopimuksen mukainen palkkio
Lue lisää >>

ErgoCoding


ErgoCoding on tarkoitettu yrityksille, jotka tarvitsevat osaavaa koodausapua liiketoimintansa projekteihin. ErgoRise tarjoaa tuntipohjaisella hinnoittelulla koodausta monilla eri ohjelmointikielillä, monille eri ympäristöille. Voi myös kysyä urakkahintaa koodausprojekteille.
Hinta: alk. 60 €/tunti
Lue lisää >>

ErgoRise Webcam


Nyt saat edulliseen kuukausihintaan nettikameran valvonta/seurantakäyttöön tai täydentämään kotisivujen dynaamista sisältöä. Voit tarkkailla omaisuuttasi reaaliaikaisesti tietokoneen, tabletin tai puhelimen kautta mistä vain, jossa sinulla on käytössä Internet -yhteys. Lisäksi saat helposti nettiselaimella tarkastettua mitä kamera on kuvannut viimeisen seitsemän päivän aikana. Kotisivujen lisäpalveluna nostat kävijämääriä, kun saat sivuille reaaliaikaista sisältöä.
Hinta: alk. 39 €/kk
Lue lisää >>

Hinnat sisältävät (24%) alv., jos ei toisin mainita

ErgoRise, Puh. 044 555 1393, , Vantaa, Finland