Etusivu Yritys Ajankohtaista Tuotteet Webhotellit Referenssit Yhteystiedot
Basic
Professional
Enterprise
Verkko-osoitteet
SSL Sertifikaatit
Webhotelli lisäpalvelut
Webhotellivertailu

- ErgoRise Webhotellit

Kaikkiin webhotelleihin on mahdollista asentaa cPanel -hallintapaneelista esimerkiksi WordPress -verkkosivusto. Myös paljon muita olemassa olevia asennusmahdollisuuksi löytyy, kuten Drupal ja Joomla.

ErgoRise Basic


ErgoRise Basic on tarkoitettu lähinnä yksityisille henkilöille ja yksityisyrittäjille suppeiden kotisivujen taustalle. Paketti sisältää 10 sähköpostilaatikkoa, 2 Gt kotisivutilaa sekä yhden MySQL tietokannan.
Hinta: 66 € /vuosi
Lue lisää >>

ErgoRise Professional


ErgoRise Professional on tarkoitettu yrityksien kotisivujen ja pienten keskustelupalstojen taustalle. Paketti sisältää 30 sähköpostilaatikkoa, 5Gt kotisivutilaa sekä 3kpl MySQL tietokantoja. Tämä on suosituin webhotellipaketti.
Hinta: 96 € /vuosi
Lue lisää >>

ErgoRise Enterprise


ErgoRise Professional on tarkoitettu suurempien yrityksien kotisivujen, keskustelupalstojen sekä laajempien palveluiden taustalle. Paketti sisältää 12Gt kotisivutilaa, rajattoman määrän sähköpostilaatikkoita, rajattoman liikennemäärän sekä rajattoman määrän MySQL tietokantoja.
Hinta: 146 € /vuosi
Lue lisää >>

Verkko-osoitteet


- fi 60€ /5 vuotta
- com, net, org, biz, info, us, eu 15€ /vuosi
- mobi, asia, tel 30€ /vuosi
Lue lisää >>

Hinnat sisältävät (24%) alv., jos ei toisin mainita

Huoltoikkunat:

Kiinteät huoltoikkunat ovat ajankohtia, jolloin palveluihin saattaa kohdistua käyttökatkoksia. Huoltoikkunat ovat joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona kello 00:00 - 06:00.


ErgoRise, Puh. 044 555 1393, , Vantaa, Finland