Etusivu Yritys Ajankohtaista Tuotteet Webhotellit Referenssit Yhteystiedot

- Yritys

Toiminimi ErgoRise on perustettu 24.1.2003. Yritys tarjoaa Internet -palveluita yrityksille, yhteisöille sekä yksityishenkilöille. Liiketoiminnan perustana on kokonaisvaltaisten Internet -ratkaisujen valmistus avaimet käteen periaatteella sekä niiden ylläpito. Eri tahojen kanssa tehdyt yhteistyösopimukset takaavat laadukkaat palvelut, kuten graafisen osaamisen ja webhotellien 24/7 teknisen ylläpidon.

Helmikuussa 2006 ErgoRise teki webhotellipalveluiden jälleenmyyntisopimuksen Datamappi Oy:n kanssa. Sittemmin vuoden 2011 alusta tämä jälleenmyyntisopimus on laajennettu kattamaan Louhi Networks Oy:n teknisen webhotelli alustan, jonka avulla ErgoRise pystyy tarjoamaan webhotellit suoraan asiakkaile omina tuotteinaan. Tämä mahdollistaa kokonaisratkaisujen tarjoamisen asiakkaille, jotka sisältvät kotisivuratkaisun lisäksi webhotellin verkko-osoitteineen SSL sertifikaateilla.

Pystymme tuottamaan edullisesti ja luotettavasti kotisivut, koska yrityksellä on jo 18 vuoden kokemus Internet palveluiden toimittajana. Kaikki projektit ovat toteutuneet suunnitelmien mukaan ja asiakas on ollut tyytyväinen lopputulokseen. ErgoRise pysyy ajantasalla tietotekniikan kehityksessä opettelemalla ja tekemällä sivustoja uusilla tekniikoilla, joita tulee markkinoille. Kehitys tulee näkymään sivujen päivityksien yhteydessä. Kotisivujen ylläpito eli päivitykset hoituvat helposti internetin välityksellä asiakkaille tarjottavan hallintatyökalun avulla tai sähköpostitse. Kotisivujen tekoon käytetyt ohjelmat on valittu mahdollisimman edullisista, mutta kilpailukykyisistä ratkaisuista.

Tietoturva on meille tärkeää ja siten ErgoRise pystyy tarjoamaan SSL sertifikaatit, jotka ovat jo perusvaatimuksia muun muassa Google -hakukoneelle. Pystyt ostamaan SSL sertifikaatin meidän kautta ja pystymme hoitamaan myös sen asennuksen ja vuosittaisen uusimisen.

Nykypäivänä Internet on yksi suurimmista mainonnan alueista. Se tavoittaa suuren joukon ihmisiä eri puolilta maailmaa. Tästä johtuen on tärkeää, että pysyy mukana kilpailussa ja laajentaa omaa mainontaansa Internetiin. ErgoOptimizing sisältää sivuston optimoinnin siten, että se tukee Googlen hakuperiaatteita.

Yrityksen merkittäviä valtteja ovat tyytyväisyystakuu ja ammattitaitoinen konsultointi. Kotisivujen rakentamisen alkuvaiheessa valitaan asiakkaalle sopiva kotisivupaketti, jota räätälöidään tarpeen mukaan. Sivut rakennetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti alusta loppuun. Kun asiakas on tyytyväinen ja tuote on hyväksytty, kirjataan lasku.

Y-tunnus: 1759093-2

 
ErgoRise, Puh. 044 555 1393, , Vantaa, Finland