Etusivu Yritys Ajankohtaista Tuotteet Webhotellit Referenssit Yhteystiedot
Basic
Professional
Enterprise
WP Professional
Verkko-osoitteet
SSL Sertifikaatit
Webhotelli lisäpalvelut
Webhotellivertailu

- SSL Sertifikaatit

ErgoRisen kautta pystyy myös hankkimaan SSL sertifikaatit.

ErgoRisen webhotellin asiakkaille hintoihin sisältyy myös sertifikaatin asennus webhotelliin.

Hinnasto


RapidSSL Sertifikaatti (DV) 1 vuosi 56€
RapidSSL Sertifikaatti (DV) 2 vuotta 96€
RapidSSL Sertifikaatti (DV) 3 vuotta 126€
       
RapidSSL Wildcard Sertifikaatti (DV) 1 vuosi 206€
RapidSSL Wildcard Sertifikaatti (DV) 2 vuotta 396€
RapidSSL Wildcard Sertifikaatti (DV) 3 vuotta 516€
       
Thawte SSL Web Server (OV) 1 osoite, 1 vuosi 146€
Thawte SSL Web Server (OV) 1 lisäosoite, 1 vuosi 146€
Thawte SSL Web Server (OV) 1 osoite, 2 vuotta 246€
Thawte SSL Web Server (OV) 1 lisäosoite, 2 vuotta 246€
Thawte SSL Web Server (OV) 1 osoite, 3 vuotta 356€
Thawte SSL Web Server (OV) 1 lisäosoite, 3 vuotta 356€
 

Hinnat sisältävät (24%) alv., jos ei toisin mainita

Tietoa SSL sertifikaateista

SSL-sertifikaatit voidaan jakaa kolmeen eri varmennetasoon. DV (Domain validation), OV (Organization validation) ja EV (Extended validation).

DV (Domain validation): DV -tason SSL-sertifikaatti on hyvä ja edullinen tapa saada HTTPS-suojaus verkkosivustoille. DV -tason SSL-sertifikaatti todennetaan sähköpostitse ja sen voi saada kuka tahansa, kunhan omistaa verkkotunnuksen ja yhden sähköpostilaatikon. Tietoturvan kannalta on kuitenkin otettava huomioon, että vaikka liikenne onkin suojattua, ei DV -tason sertifikaattien kohdalla voi tietää kuka sivustoa oikeasti ylläpitää. Ongelmia tulee silloin kun tietojenkalastelutarkoituksessa tehdyt huijaussivustot hankkivat SSL-sertifikaatin ja sivuston kävijä syöttää tietämättään luottamuksellisia tietoja rikollisille. Vaaroista huolimatta ei DV -tason sertifikaattia tarvitse säikähtää, sillä se on loistava ratkaisu sivuston liikenteen suojaamiseksi.

OV (Organization validation): OV tason SSL-sertifikaateissa vahvistetaan sen takana olevan yrityksen olemassaolo. Vaikka suojaustaso on käytännön tasolla sama kuin DV -tason SSL-sertifikaatissa, voit olla OV -tason SSL-sertifikaattien kanssa varma, että kyseessä on varmasti yrityksen omistama verkkosivusto. Voit huoletta tehdä ostoksia ja syöttää tietojasi kyseisellä SSL-varmenteella varustetuilla sivustoilla.

EV (Extended validation): EV -tason SSL-sertifikaatteja haettaessa yrityksen olemassaolo vahvistetaan vielä vahvemmin ja tämä sopii parhaiten isoille verkkokaupoille tai sivustoille, joilla liikkuu huomattavia määriä luottamuksellista dataa. EV -tason sertifikaatin kanssa näkyy osoitepalkissa yrityksen nimi vihreänä. Näitä voit nähdä esimerkiksi pankkien tai vakuutusyhtiöiden sivustoilla.

Minkälainen sertifikaatti tarvitaan?


RapidSSL suojaa osoitteen yritys.com ja www.yritys.com alidomainin. Muita alidomaineja (esim. kauppa.yritys.com) tämä SSL-sertifikaatti ei kuitenkaan suojaa, joten kaikille suojattaville alidomaineille on hankittava oma varmenne.

Jos haluat suojata useamman alidomainin, niin yleensä edullisempaa on hankkia RapidSSL Wildcard Sertifikaatti, joka suojaa verkkotunnuksen kaikki alidomainit sekä päädomainin. Suojaus kohdistuu päädomainin lisäksi esimerkiksi kauppa.yritys.com osoitteelle, blogi.yritys.com osoitteelle ja kaikille alidomaineille, joita verkkotunnukseen on liitetty.

Jos haluat suojata useamman eri domainin webhotellissa esimerkiksi www.yritys.fi ja www.yritys.com, niin voit hankkia Thawte SSL Web Server sertifikaatin. Tähän pystyy liittämään useamman lisädomainin päädomainin lisäksi ja näin saat suojattua myös rinnakkaisdomainit.

   

ErgoRise, Puh. 044 555 1393, , Vantaa, Finland