Etusivu Yritys Ajankohtaista Tuotteet Webhotellit Referenssit Yhteystiedot

- Ajankohtaiset uutiset

Vuosi: 2021 - 2020 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004

26.11.2009 - Vantaanjoen kalastusalueen sivut valmistuivat


Vantaanjoen kalastusalue käsittää Vantaanjoen vesistöalueen lukuun ottamatta vesistöalueen Riihimäen kaupungin puoleisia latvaosia. Kalastusalueen kokonaispinta-ala on 3667,7 ha.

Vantaanjoen kalastusalue sai lisäksi käyttöönsä hallintatyökalun, jonka avulla sivuston tekstejä sekä kuvia pystyy muokkaamaan, lisäämään ja poistamaan. Lisäksi hallintatyökalun avulla pystyy hallinoimaan osakaskuntia, tiedotteita sekä lupamyyntipaikkojen tietoja ja sijaintia kartalla.
Sivut löytyvät osoitteesta: www.vantaanjoenkalastusalue.fi

 

11.09.2009 - Hencon Designin sivut valmistuivat


Sisustusarkkitehtitoimisto Hencon Design on monipuolinen palveluntarjoaja, jonka asiakaskunta koostuu niin yksityis- kuin yritysasiakkaistakin. Yritys tarjoaa asiantuntevaa tilasuunnittelupalvelua, kalustesuunnittelua, sekä konsultointia pienemmissäkin asumiseen liittyvissä asioissa.

Hencon Design sai lisäksi käyttöönsä hallintatyökalun, jonka avulla sivuston tekstejä sekä kuvia pystyy muokkaamaan, lisäämään ja poistamaan. Lisäksi hallintatyökalun avulla pystyy hallinoimaan referenssikohteita helposti.
Sivut löytyvät osoitteesta: www.hencon.fi

 

24.07.2009 - Lasi- ja levymyynti Oy sai uudet sivut


Vuodesta 2003 ErgoRisen asiakkaana ollut Lasi- ja levymyynti Oy sai uudet sivut, jotka tukevat nykypäivän sivustandardeja. Asiakkaalla on nyt käytössä hallinta -sivusto, jonka avulla he pystyvät muokaamaan sivuston sisältöä.
Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.lasi-jalevymyynti.fi
 

01.07.2009 - Leppäluodon Venekerhon sivut valmistuivat


ErgoRise valmisti Leppäluodon Venekerho Ry:n sivuston, joka sisältää tietoa venekerhosta sekä erillisen jäsenosio -sivuston jäsenille. Hallituksen jäsenille on lisäksi annettu käyttöön työkalu käyttäjätunnuksien ylläpitoon, tiedotteiden hallintaan, forumin ylläpitoon sekä sivuston tekstien ja kuvien hallintaan.
Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.leppaluodonvenekerho.fi
 

16.05.2009 - Bongaa fisu - kalabongauskisan sivut valmistuivat


ErgoRise toteutti Bongaa Fisu -sivuston Kalatalouden keskusliitolle, jonka avulla käyttäjät pystyvät ilmoittamaan kilpailun aikana tuloksiaan sekä näkemään tilastoja bongauksista valtakunnallisesti.

Kalabongaus liittyy Valtakunnalliseen kalastuspäivään, jota vietetään elokuun viimeisenä keskiviikkona. Viime vuonna Valtakunnallinen kalastuspäivä keräsi yli 50 paikkakunnalla noin 18 000 osanottajaa, joista suurin osa oli lapsia ja koululaisia. Tänä vuonna Valtakunnallisen kalastuspäivän päätapahtuma pidetään Kuopiossa Valkeisenlammen rannalla.
Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.ahven.net/bongaafisu/

 

06.03.2009 - Aidainterior Oy -kotisivut valmistuivat


Aidainterior Oy on tekstiilisisustamisen kohdetoimittaja. Yritys toteuttaa arkkitehdin, suunnittelijan tai asiakkaan suunnitelman mukaiset tekstiilikokonaisuudet heidän omassa sisustusompelimossaan. Aidainterior Oy sai lisäksi käyttöönsä hallintatyökalun, jonka avulla sivuston tekstejä sekä kuvia pystyy muokkaamaan, lisäämään ja poistamaan.
Sivut löytyvät osoitteesta: www.aidainterior.fi
 

22.01.2009 - MTT Machine Trading Team Oy -kotisivut valmistuivat


MTT Machine Trading Team Oy sai uudet kotisivut ErgoRisen ja Petraus T:mi:n valmistamana. Petraus toimi projektissa asiakasvastaavana sekä toteutti graafisen ilmeen. ErgoRise toi graafisen ilmeen eloon teknisellä toteutuksella. MTT Machine Trading Team Oy sai lisäksi käyttöönsä hallintatyökalun, jonka avulla sivuston tekstejä sekä kuvia pystyy muokkaamaan, lisäämään ja poistamaan. Hallintatyökalulla pystyy myös hallinnoimaan tuoteluetteloa, uutisia ja teksin sisältöteksiä sekä kuvia.

MTT Machine Trading Team Oy on johtava työstökoneiden maahantuontiyritys Suomessa. Toimintamme perusta on kolme liiketoiminta-aluetta: Konemyynti, huolto ja kokonaisratkaisut. Keskeinen toiminta-ajatuksemme on luotettavan kapasiteetin myynti ja ylläpito asiakkaillemme.
Sivut löytyvät osoitteesta: www.mteam.fi

 

14.01.2009 - Chiangmai.thaiapartmnets.net sivusto valmistui


Chiangmai.thaiapartments.net sivusto käsittää vuokrattavia huoneistoja, joita Thaimaan Chiangmaissa on tarjolla. Sivusto on tarkoitettu lähinnä thaimaalaisille, mutta myös ulkomaalaiset voivat käyttää sitä. Tekstisisältö on tehty englanniksi ja thaikieleksi.

ErgoRise teki sivuston teknisen suunnittelun ja toteutuksen sekä vastaa jatkossa sivuston teknisestä kehittämisestä ja -ylläpidosta. Sivuston sisällöstä vastaa Thaimaalainen yritys Tantikol Development.

Tämä on iso harppaus ErgoRiselle kohti kansainvälistymistä, koska sivusto on ensimmäinen kansainvälisille markkinoille tehty ratkaisu.
Sivut löytyvät osoitteesta: chiangmai.thaiapartments.net

 
ErgoRise, Puh. 044 555 1393, , Vantaa, Finland