Etusivu Yritys Ajankohtaista Tuotteet Webhotellit Referenssit Yhteystiedot

- Ajankohtaiset uutiset

Vuosi: 2024 - 2021 - 2020 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004

25.11.2013 - Uudenmaan Kalatalousyhteisöjen liitto ry:nuusi sivusto on avattu


Uudenmaan Kalatalousyhteisöjen liitto r.y. on Kalatalouden Keskusliiton maakunnallinen kalatalouden neuvontajärjestö, jonka toimialue kattaa Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan maakunnat sekä Päijät-Hämeen maakunnasta Orimattilan kunnan. Alueella on 20 kalastusaluetta.

Sivuston kokonaisvaltainen toteutus: ErgoRise

Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.uudenmaankalatalous.fi

 

18.06.2013 - FishinginFinland.fi - Valtakunnallinen kalastusmatkailuportaali


Uusi valtakunnallinen kalastusmatkailuportaali www.fishinginfinland.fi on nyt virallisesti avattu. Alkuvaiheessa kolmella kielellä – suomi, englanti ja venäjä − toimiva sivusto esittelee Suomen hyvänä kalastuskohteena.

Isoimmat vesistöt, kalalajit ja matkailijoiden tarvitsemat palvelut esitellään alueittain. Portaali kertoo niin ikään lupa- ja turvallisuusasiat, Suomen vesillä käytettävät kalastusmuodot ja kalastuskulttuurimme piirteet. Sivustolta löytyy paljon kotimaisia kalastajia ja matkailijoita kiinnostavaa tietoa ja se tulee toimimaan keskeisenä tiedonlähteenä erityisesti kalastuksesta kiinnostuneille kansainvälisille asiakkaille.

Portaalin rakentamisesta ja ylläpidosta vastaa Kalatalouden Keskusliitto.

Tekninen toteutus: ErgoRise

Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.fishinginfinland.fi

 

12.04.2013 - Taimia.fi - Puutarha-alan erikoisliikkeen uudet sivut valmistuivat


Taimia Oy on vireä ja palveleva puutarha-alan erikoisliike. Olemme palvelleet niin puutarha-alan harrastajia kuin sen ammattilaisia pääkaupunkiseudulla jo yli 30 vuoden ajan. Puutarha-alan suomalaisena perheyrityksenä olemme halunneet varmistaa, että saatavillasi on entistä laajempi valikoima parhaita mahdollisia tuotteita ja ystävällistä, asiantuntevaa palvelua. Yhteiset harrastukset perheen tai ystävien kesken luovat tasapainoa kiireiseen arkeen - siksi viihtyisään ympäristöön kannattaa panostaa.

Petraus toimi projektissa asiakasvastaavana sekä toteutti graafisen ilmeen. ErgoRise toi graafisen ilmeen eloon teknisellä toteutuksella. Sivuston ylläpitoon tehtiin hallintatyökalu, jonka avulla sivuston tekstejä, kuvia sekä uutisia pystyy muokkaamaan, lisäämään ja poistamaan. Lisäksi hallintatyökalun avulla pystyy hallinnoimaan sivustolle tehtyä tuoteluetteloa ja verkkokauppaa.

Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.taimia.fi

 

28.02.2013 - Ruoveden-Kuoreveden kalastusalueen uusi sivusto on avattu


Ruoveden-Kuoreveden kalastusalue sijaitsee Pohjois-Pirkanmaalla Ruoveden, Mänttä-Vilppulan ja Jämsän kuntien alueella.

Sivuston kokonaisvaltainen toteutus: ErgoRise

Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.ruovedenkuorevedenkalastusalue.fi

 

11.02.2013 - Espoonyrittajanaiset.fi sivut valmistuivat


Me Espoon Yrittäjänaiset haluamme kuulla sinun yrittäjyytesi tarinan. Haluamme kertoa sen valokuvin ja sanoin myös muille, jotta he voisivat ymmärtää paremmin minkälaista naisyrittäjän arki todellisuudessa on.

Petraus toimi projektissa asiakasvastaavana sekä toteutti graafisen ilmeen. ErgoRise toi graafisen ilmeen eloon teknisellä toteutuksella. Petraus sai lisäksi käyttöönsä hallintatyökalun, jonka avulla sivuston tekstejä, kuvia sekä uutisia pystyy muokkaamaan, lisäämään ja poistamaan.

Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.espoonyrittajanaiset.fi

 

17.01.2013 - Innodea.fi sivut valmistuivat


Innodea Oy on johtamisen ja kyvykkyyksien kehittämisen asiantuntija.

Petraus toimi projektissa asiakasvastaavana sekä toteutti graafisen ilmeen. ErgoRise toi graafisen ilmeen eloon teknisellä toteutuksella. Petraus sai lisäksi käyttöönsä hallintatyökalun, jonka avulla sivuston tekstejä, kuvia sekä uutisia pystyy muokkaamaan, lisäämään ja poistamaan.

Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.innodea.fi

 

01.01.2013 - ErgoRisen vuosi 2012


ErgoRise solmi monia uusia asiakassuhteita ja yhteistyökumppanuuksia vuoden 2012 aikana. Lisäksi vuoden aikana tehtiin useita uusia projekteja olemassa olevien asiakkaiden kanssa.

ErgoRise suoriutui vuodesta hyvin yleisestä maailmantalouden horjunnasta huolimatta ja liikevaihto pysyi lähes samassa kuin edellisenä vuotena. Liikevaihto jäi vain 8% vuoden 2011 liikevaihtosta. Yrityksen liiketulos sen sijaan heikkeni 30% vuoden takaisesta, joka johtui osalta uusien tuotelanseerauksien investoinneista.

ErgoRise kiittää kaikkia asiakkaitaan menneestä vuodesta ja toivoo kaikkea hyvää vuodelle 2013.

Tavoitteet ovat aikaisempaan tapaan suuret myös vuodelle 2013, jolloin on tiedossa paljon uusia palveluita. Olemassa oleva tilauskanta näyttää jo sen, että vuoden 2013 liikevaihto tulee kasvamaan huomattavasti vuodesta 2012.

Valtio on korottanut palveluiden arvonlisäverokantaa 23%:sta 24%:iin, mutta tämä ei tule näkymään ErgoRisen verollisissa hinnoissa. ErgoRise pystyy näin jatkossakin tarjoamaan palveluitaan edulliseen hintaan ja laadukkaasti.

Ota sinäkin yhteyttä ja hanki palvelu, joka takaa mukavan yhteistyön, konsultoinnin sekä nopean reagointikyvyn eri tilanteisiin.

Hyvää Uutta Vuotta 2013,
Juho Parikka
ErgoRise

 
 
ErgoRise, Puh. 044 555 1393, , Vantaa, Finland