Etusivu Yritys Ajankohtaista Tuotteet Webhotellit Referenssit Yhteystiedot

- Ajankohtaiset uutiset

Vuosi: 2024 - 2021 - 2020 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004

19.12.2012 - Astrosen kotisivut valmistuivat


Astronen on Espoolaisen astrologin yritys, joka tarjoaa astrologisia palveluita. ErgoRise toteutti Astronen -kotisivujen visuaalisen ja teknisen toteutuksen.

Jokaisessa hetkessä on oma energiansa. Mitä astrologinen karttasi kertoo? Mikä on ajan henki kohdallasi? Kahden ihmisen energiat? Mikä on lapsen astrologinen kartta? Ota selvää ja tutustu Astrosen palveluihin.

Sivut löytyvät osoitteesta:
www.astronen.fi

 

22.11.2012 - Kirkkosalmentie.info sivut valmistuivat


RK-Hanke Kirkkosalmentie sai kotisivut -linjasaneerauksen tiedottamista varten. Petraus toimi projektissa asiakasvastaavana sekä toteutti graafisen ilmeen. ErgoRise toi graafisen ilmeen eloon teknisellä toteutuksella. Petraus sai lisäksi käyttöönsä hallintatyökalun, jonka avulla sivuston tekstejä, kuvia sekä uutisia pystyy muokkaamaan, lisäämään ja poistamaan.

Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.kirkkosalmentie.info

 

14.11.2012 - Ahven.net portaaliin tehtiin pyydysmerkkien tilausjärjestelmä


Uuden kalastuslain 33§:n tarkoittaman personoitujen merkkien tilausjärjestelmä on tehty Ahven.net portaaliin. Tilausjärjestelmän avulla pyydysmerkin tekstit voi määritellä itse, syöttää tilaustiedot ja laittaa pyydysmerkit tilaukseen. Tilausjärjestelmässä tehty pyydysmerkki menee painoon, josta ne toimitetaan asiakkaalle postitse. Uusi järjestelmä nopeuttaa ja helpottaa joka vuotisten pyydysmerkkien tilausta.

Tilausjärjestelmä löytyy osoitteesta: http://www.ahven.net/pyydysmerkit

 

19.10.2012 - ErgoRisen verkko-osoite valikoimaan uusia osoitteita


ErgoRise on laajentanut verkko-osoite valikoimaansa, jotta asiakkaat voivat valita jatkossa useamman heitä kiinnostavan verkko-osoitteen kotisivuillensa.

Tällä hetkellä tarjolla on seuraavat osoitteet:
.fi
.com
.net
.biz
.org
.info
.us
.name
.eu
.de
.tel
.mobi
.asia

Lisätietoa verkko-osoittesta: www.ergorise.fi/verkko-osoite

 

05.10.2012 - ErgoRise toimi teknisenä toteuttajana emcinfo.fi -sivuston tekemisessä


EMC-info -sivulle on kerätty keskeisimpiä tietoja koskien suojautumista sähkömagneettiselta säteilyltä. Sivuston sisällöntuotannon takana toimivat jo kauan alalla olleet yritykset: Rittal Oy sekä Rentratek Oy.

Tekninen toteutus: ErgoRise
Visuaalinen suunnittelu ja asiakasvastuu: Petraus Oy

Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.emcinfo.fi

 

07.09.2012 - Custone sai uudet kotisivut


Custone Oy:lle tehtiin uudet kotisivut. Petraus toimi projektissa asiakasvastaavana sekä toteutti graafisen ilmeen. ErgoRise toi graafisen ilmeen eloon teknisellä toteutuksella. Petraus sai lisäksi käyttöönsä hallintatyökalun, jonka avulla sivuston tekstejä, kuvia sekä uutisia pystyy muokkaamaan, lisäämään ja poistamaan.

Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.custone.fi

 

06.08.2012 - Viale Donna on saanut uuden ilmeen kotisivuille


Uusien sivujen avulla pyritään tuomaan paremmin esille Viale Donnan palvelutarjontaa ja lisätietoja olleista ja tulevista matkoista. Tämä tulee näkymään aika-ajoin vaihtuvien kuvien ja tekstien päivittymisellä. Lisäksi sivusto on tehty hakukoneita suosivaksi, jotta entistä useampi uusi ja myös olemassa oleva asiakas löytää sivut tarvittaessa.

Sivustolle on tuotu uutena ominaisuutena kuvagalleria sekä otsikkokuvien hallinnointi hallintatyökalun avulla.

Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.vialedonna.fi

 

29.05.2012 - Rehikon Oy saanut uuden ilmeen kotisivuille


Uusien sivujen avulla pyritään tuomaan paremmin esille Rehikon Oy:n palvelutarjontaa ja kalustoa. Tämä tulee näkymään aika-ajoin vaihtuvien kuvien ja tekstien päivittymisellä. Sivustolle tullaan jatkossa päivittämään ajankohtaisia asioita, joita tapahtuu yrityksen toiminnassa, kuten uusista laajoista projekteista tiedottamista yms. Lisäksi sivusto on tehty hakukoneita suosivaksi, jotta entistä useampi uusi ja myös olemassa oleva asiakas löytää sivut tarvittaessa.

Sivut löytyvät osoitteesta: http://www.rehikon.fi

 

09.02.2012 - ErgoRisen uusi Webcam -palvelu


ErgoRise on uudistanut palveluvalikoimaansa ja lanseerannut uuden palvelun, ErgoRise Webcam -palvelu.

Nyt saat edulliseen kuukausihintaan nettikameran valvonta/seurantakäyttöön tai täydentämään kotisivujen dynaamista sisältöä. Voit tarkkailla omaisuuttasi reaaliaikaisesti tietokoneen, tabletin tai puhelimen kautta mistä vain, jossa sinulla on käytössä Internet -yhteys. Lisäksi saat helposti nettiselaimella tarkastettua mitä kamera on kuvannut viimeisen seitsemän päivän aikana. Kotisivujen lisäpalveluna nostat kävijämääriä, kun saat sivuille reaaliaikaista sisältöä. Kamera on suunniteltu toimimaan Suomen vaativissa sääolosuhteissa ja se pystyy kuvaamaan myös yöllä, koska kameran 60 IR lediä mahdollistavat kuvauksen pimeällä aina 30 metriin asti.

Jos tarvitset kyseistä palvelua, niin ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

 

11.01.2012 - ErgoRisen vuosi 2011


ErgoRise solmi monia uusia asiakassuhteita ja yhteistyökumppanuuksia vuoden 2011 aikana. Yhteistyö Louhi Net Oy:n kanssa toi paljon uusia mahdollisuuksia palvella uusia ja olemassa olevia asiakkaita entistä monipuolisemmin ja paremmin. Xeepra Oy:n kanssa syksyllä alkanut yhteistyö on tuonut mielenkiintoisia lisähaasteita ja laajentanut ErgoRisen teknologiakonsultointi palveluita.

ErgoRise selätti taantuman ja pystyi takomaan kaikkien aikojen parhaan liikevaihdon ja tuloksen. Liikevaihto oli lähes 100% parempi kuin vuoden 2010. Samoin yrityksen liiketulos kasvoi tätä myöten hienot 130% vuodesta 2010.

ErgoRise kiittää kaikkia asiakkaitaan menneestä vuodesta ja toivoo kaikkea hyvää vuodelle 2012.

Tavoitteet ovat aikaisempaan tapaan suuret myös vuodelle 2012, jolloin on tiedossa paljon uusia palveluita. Näillä näkymin vuoden 2011 aikana aloitettu uusi palvelukokonaisuus tulee tuottamaan hyvää tulosta jo vuonna 2012, joka tulee näkymään huomattavana osana liikevaihtoa ja liiketulosta. Uusi palvelu tullaan lanseeraamaan helmikuun aikana, jolloin siitä tulee saamaan lisätietoja ErgoRisen sivuilta.

Ota sinäkin yhteyttä ja hanki palvelu, joka takaa mukavan yhteistyön, konsultoinnin sekä nopean reagointikyvyn eri tilanteisiin.

Hyvää Uutta Vuotta 2012,
Juho Parikka

 
 
ErgoRise, Puh. 044 555 1393, , Vantaa, Finland